Bărbatul care a înjunghiat un om pe o stradă din Gura Humorului, trimis în judecată pentru tentativă de omor

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Constantin Bâcu, de 48 de ani, din comuna Vama, pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor.

Pe 9 august 2015, Bâcu se afla singur la o masă într-un bar din Gura Humorului. La o altă masă se afla Marius G., de 32 de ani, abia părăsit de un amic ce nu a mai putut sta cu el la băut. Cei doi au intrat în vorbă, iar Bâcu i-a cerut colegului de cârciumă să-i facă cinste cu un coniac şi o bere. I-a făcut cinste, iar in jurul orei 19 cei doi au ieşit împreună din bar.

Au mers o vreme împreună, dar după o vreme s-au luat la scandal.

„Inculpatul şi persoana vătămată au părăsit împreună barul şi, în timp ce se deplasau, au început să se certe, iar disputa a degenerat, în sensul că inculpatul a scos din buzunarul pantalonilor cu care era îmbrăcat un cuţit tip briceag pe care l-a desfăcut şi, fără să îi adreseze vreun cuvânt victimei, i-a aplicat două lovituri în zona abdominală.

Victima a suferit leziuni grave, respectiv plăgi înţepate abdominale penetrante, care au necesitat pentru vindecare un număr de 30-40 de zile de îngrijiri medicale şi i-au pus viaţa în primejdie” a comunicat, prin purtătorul de cuvânt, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Constantin Bâcu a primit vestea că va fi judecat, în stare de arest, acolo unde este din data de 10 august.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI