Celine Dion, despre soţul ei: „Rene vrea să moară în braţele mele”

celine dionInterpreta canadiană Celine Dion îşi va relua la 27 august concertele la Caesars Palace din Las Vegas, după o întrerupere de un an, în care a renunţat la activitatea artistică pentru a fi alături de soţul ei, Rene Angelil, bolnav de cancer la gât. Într-un interviu pentru „USA Today”, artista de 47 de ani a declarat că revine pe scenă la insistenţele soţului ei, cu toate că, iniţial, nu şi-a dorit acest lucru, considerând că, deşi îi place „să cânte pentru oameni”, familia este prioritatea ei în prezent. „Să nu uităm că el a fost conducătorul trupei toată viaţa mea”, a afirmat Celine Dion, referindu-se la Rene Angelil, cel care i-a susţinut cariera de mare succes, în care a vândut 220 de milioane de discuri. Prin urmare, el o încurajează să cânte şi să dea interviuri, dar, totodată, suferă atunci când o ştie departe de casă, a mai spus interpreta.

Celine Dion l-a cunoscut pe când avea numai 12 ani pe Rene Angelil, care a devenit managerul ei, cu care s-a căsătorit în 1994 şi cu care are trei băieţi, unul de 14 ani şi doi gemeni de patru ani. Fostul cântăreţ suferă de mai mulţi ani de cancer, iar acum, după ce a fost supus unei serii de tratamente în spital, a revenit la reşedinţa familiei din Las Vegas şi luptă pentru viaţa sa. Este hrănit intravenos de doi ani. „Rene îmi spune: «Vreau să mor în braţele tale»”, a mărturisit cântăreaţa, adăugând că răspunsul pe care îl dă ea este „OK, bine, voi fi acolo, îţi vei da sufletul în braţele mele”.

Ea a mai relatat că, în ultimele luni, a purtat nenumărate conversaţii emoţionante cu partenerul ei de viaţă, „singurul iubit” pe care l-a avut vreodată. Cei doi au discutat şi despre moarte, precum şi în legătură cu înmormântarea lui. „Când vezi pe cineva care luptă atât de mult, impactul asupra ta este foarte mare. (…) Îţi tremură genunchii, dar atunci când cineva care îţi este drag se prăbuşeşte, nu ai timp de plâns. După aceea, cu siguranţă. Dar încă nu a venit acel moment”, a menţionat Celine Dion.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: