Cei mai vârstnici gemeni de pe glob au împlinit 102 ani

Pierre si Paul LangerockBelgienii Pierre şi Paul Langerock, care au împlinit recent 102 ani, au fost recunoscuţi oficial, la 18 august, ca cei mai vârstnici gemeni de sex masculin din lume de Cartea Recordurilor, a anunţat ieri Anthony Croes-Lacroix de la Gerontology Research Group, citat de 7sur7.be. Născuţi în 8 iulie 1913, cu un an înaintea începerii Primului Război Mondial, fraţii Langerock şi-au petrecut toată viaţa împreună şi nu s-au căsătorit fiindcă nu au reuşit să se pună de acord în privinţa eventualelor partenere de viaţă. Au avut o lungă carieră în magistratură şi se află în prezent într-o casă de bătrâni în apropiere de Gand. „Când aveam 85 de ani ne-am dus la doctor, care ne-a spus că nu vom apuca 100 de ani. De fapt nu am vrut niciodată să ajung la vârsta pe care o am acum”, a spus Paul Langerock.

Recordul absolut în privinţa celor mai vârstnici gemeni de sex masculin este deţinut de americanii Glen şi Dale Moyer, născuţi în 1895, care au trăit până la 105 ani, încheie 7sur7.be.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: