Programe de toamnă de refacere şi întreţinere a sănătăţii în staţiunile balneare, la preţuri de la 330 lei/persoană

Românii care doresc să beneficieze de programe de refacere şi întreţinere a sănătăţii în extrasezon, la preţuri începând cu 330 lei de persoană pentru un sejur, pot opta pentru oferta Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR) care a lansat o nouă campanie a programelor destinate valorificării capacităţilor de cazare şi tratament din staţiunile româneşti.

Campania este valabilă în perioada 15 septembrie-15 decembrie 2015 şi include programele „O săptămână de refacere”, „Hai la băi!”, „Decada balneară” şi „Wellness balnear”.

Programele cuprind pachete de servicii de cazare, masă şi tratament în hoteluri de 2 şi 3 stele. La unele programe, românii pot opta chiar şi pentru hoteluri de 4 stele care dispun de departamente de welness moderne. Cei interesaţi de un concediu mai lung pot multiplica numărul pachetelor, după dorinţă sau necesitate.

Pentru programul “O săptămână de refacere’, preţurile încep de la 330 lei/persoană cu mic dejun pentru şase zile, la un hotel de 2 stele şi de la 360 lei/persoană la un hotel de 3 stele.

Pentru programul ‘Decada balneară’, preţurile pentru un pachet de 10 zile (9 nopţi cazare) cu pensiune completă, minim 7 zile tratament cu două proceduri/zi încep de la 710 lei/persoană, la un hotel de 2 stele şi de la 830 lei/persoană la un hotel de 3 stele.

Cei care optează pentru programul “Hai la băi!“ vor plăti pentru 6 zile (5 nopţi cazare cu pensiune completă), 2 proceduri/zi şi 5 zile de tratament, de la 625 lei/persoană la un hotel de 2 stele şi de la 750 lei/persoană, la un hotel de 3 stele.

Pentru programul “Wellness balnear”, preţurile pentru un pachet de 3 nopţi de cazare, 2 zile demipensiune, 1 masă festivă, acces la piscine/saună/sală de sport, 2 proceduri tip wellness, încep de la 625 lei/persoană la un hotel de 3 stele şi 650 lei/persoană la un hotel de 4 stele.

Până în prezent, în programele OPTBR s-au înscris hoteluri din staţiunile Băile Felix, Tuşnad, Amara, Băile Herculane, Băile Olăneşti, urmând ca în următoarea săptămână numărul hotelurilor să crească, conform unui comunicat al OPTBR, remis AGERPRES.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: