De tot respectul

Inter Conti investeşte în Liga a IV-a

DSCF37962> Competiţia se va numi anul viitor „Liga Inter Conti”

SC Inter Conti SRL, prin administratorul Mihai Ududec, a dat un exemplu de tot respectul, pe care l-ar putea urma şi alte firme din judeţ, şi investeşte bani în sportul sucevean. Firma a devenit săptămâna trecută partener şi sponsor în Liga a IV-a de fotbal a judeţului Suceava şi este dispusă să pună umărul la promovarea unei echipe locale în eşalonul superior.

Inter Conti, important operator economic, importator de instalaţii termice şi sanitare, a bătut în acest sens palma cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF). Preşedintele AJF, Ciprian Anton, a declarat pe site-ul asociaţiei că a fost semnat deja contractul de parteneriat cu Inter Conti, prin care agentul economic împreună cu AJF se angajează ca, la finalul sezonului 2015-2016, să susţină financiar echipa campioană pentru o mai bună participare la barajul de promovare în Liga a III-a.

În acelaşi context, Liga a IV-a de fotbal de la Suceava va purta numele de „Liga Inter Conti”, iar meciurile vor fi filmate şi dezbătute.

Mulţumim Inter Conti şi bine ai venit alături de fotbalul judeţean sucevean”, scrie preşedintele Ciprian Anton pe site-ul AJF.

În fotbalul de Liga a IV-a un alt partener important al AJF este şi SC Railex SRL, firmă de anvelope şi piese auto din Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: