Victor Ponta

Şi ceilalţi bugetari merită salarii mai mari; discutăm, negociem şi când putem, ne ţinem de cuvânt

Victor Ponta

Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, la începutul şedinţei de guvern, în contextul majorărilor salariale pentru personalul sanitar, că şi ceilalţi bugetari au dreptate atunci când solicită salarii mărite, iar Executivul va discuta şi va negocia cu aceştia, iar atunci când va putea, se va ţine de cuvânt. Fac un apel către toţi ceilalţi bugetari care au dreptate — şi ei vor salarii mai mari şi merită — să facem cum am făcut în ultimii patru ani şi ne înţelegem şi negociem şi discutăm şi când putem, ne ţinem de cuvânt. Spre deosebire de alţii care le-au tăiat salariile, noi de fiecare dată le-am dat. De exemplu, la educaţie cred că ne-am ţinut de cuvânt. În martie a intrat în vigoare prima creştere, în octombrie intră a doua, personalul nedidactic. Deci, cu absolut toată lumea, când ne-am înţeles şi am avut banii, ne-am ţinut de cuvânt”, a afirmat Ponta.

Premierul le-a transmis celorlalte categorii de bugetari că guvernul va fi în continuare la fel de serios ca şi până acum în această privinţă. „Ştim cât putem să dăm şi nu ne angajăm la ce nu putem să facem”, a adăugat Victor Ponta.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: