Rapperul 50 Cent lansează un nou single despre încercările vieţii

Rapperul 50 CentRapperul american 50 Cent a lansat un nou single, „9 shots“, despre încercările la care l-a supus viaţa, într-un moment în care încearcă să-şi relanseze cariera, relatează luni AFP. 50 Cent a cerut recent intrarea în insolvenţă şi a fost condamnat la o amendă de 7 milioane de dolari după o plângere depusă de o femeie vizând o afacere de „sex tape”. Nu există menţionări directe la aceste necazuri în ‘9 shots’, dar este o piesă a cărei idee este legată de rezistenţa în faţa încercărilor vieţii. Cântecul rememorează copilăria grea a rapperului: mama lui, care l-a născut când avea doar 15 ani, vindea droguri şi a murit asasinată când acesta era încă copil. 50 Cent descrie momentele grele ale vieţii sale în acest nou single, „9 shots” – numărul împuşcăturilor care l-au vizat într-o tentativă de asasinat în anul 2000. Cântecul ar trebui să figureze pe „Street King Immortal”, album a cărui lansare este aşteptată anul acesta şi care a fost amânată de nenumărate ori.

Averea lui 50 Cent, pe numele său adevărat Curtis James Jackson, a fost estimată la începutul anului la 155 de milioane de dolari de revista Forbes, dar cântăreţul susţine că nu ar avea decât 4,4 milioane.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: