Ai noştri au fost cei mai buni. Din nou !

Titlul de campioni naţionali a reintrat în posesia pompierilor voluntari de la SVSU Brodina

Supăraţi parcă pe faptul că titlul de cei mai buni a fost pierdut pentru o scurtă perioadă, pompierii voluntari de la Brodina nu s-au lăsat până când nu au intrat din nou în posesia trofeului de campioni naţionali. S-a întâmplat la Iaşi unde, în perioada 10-12 august, a avut loc etapa naţională a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU/SPSU). Din datele obţinute de la Compartimentul de informare publică din cadrul ISU „Bucovina”, în această fază finală a competiţiei, s-au întrecut cele mai bune opt echipaje de pompieri voluntari şi şapte private, de la operatori economici din ţară. Judeţul Suceava s-a prezentat în luptă cu SVSU Brodina. Concursul s-a desfăşurat pe stadionul municipal „Emil Alexandrescu”, în organizarea ISU „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi. Câştigători ai etapei interjudeţene, pompierii voluntari din comuna Brodina au trecut cu brio de toate cele trei probe ale competiţiei, învingând echipajele din Vedea (Giurgiu), Bârsău (Satu Mare), Bîcleş (Mehedinţi), Iernut (Mureş), Căzăneşti (Ialomiţa), Cotnari şi Lespezi (Iaşi). Dăruirea şi zecile de ore de pregătire specifică situaţiilor de urgenţă au făcut ca, la final, prima poziţie a clasamentului să fie adjudecată de suceveni, ei respectându-şi astfel blazonul.

Lucrătorii SVSU Brodina nu sunt la primul trofeu naţional, ei reuşind să-şi adjudece titlul de campioni şi în alte trei rânduri (2001, 2011 şi 2012). Pentru performanţa reuşită, echipajul din Brodina, coordonat de către maiorul Filip Ciutac, din cadrul ISU Suceava, trebuie neapărat prezentat: Mircea Cotos (şef de lot), Vasile Hasna (antrenor), Aurel Pătrăucean, Pavel-Ilie Chideşa, Iulian-Adrian Cioată, Silviu Groşan, Alexandru Constantin Hochian, Ionel-Marcel Juravle, Marius Alex Nicoară, Claudiu-Dan Pintilei, Ilie Ursaciuc şi Gheorghe Petrică Char (concurenţi) şi Sergiu Ştefan Hasna (rezervă).

„Pe lângă rezultatul deosebit câştigat în lupta sportivă, lucrătorii SVSU Brodina îşi dau adevăratul examen ori de câte ori se confruntă cu situaţii de urgenţă în care le sunt afectaţi consătenii, cu rezultate meritorii şi în aceste situaţii nedorite. Cinste lor!” ne-a transmis conducerea ISU „Bucovina” al judeţului Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: