Benedict Cumberbatch, mesaj către fani

Nu mai filmaţi în timpul spectacolului „Hamlet”

Benedict CumberbatchActorul britanic Benedict Cumberbatch le-a cerut fanilor londonezi să nu mai filmeze cu dispozitivele mobile spectacolele live de teatru „Hamlet”, în care actorul britanic interpretează rolul principal, scrie UPI.com. Prezent în afara teatrului londonez, unde joacă piesa Hamlet, Benedict Cumberbatch a adresat graţios, dar foarte ferm, un mesaj fanilor londonezi care se aflau strânşi în apropierea uşii scenei, cerându-le să nu mai filmeze cu telefoanele mobile sau camerele proprii în timpul spectacolului. „Văd becurile roşii de la camere în sală. Poate că cei care au filmat nu se află printre voi, însă să ştiţi că este de-a dreptul orbitor acest lucru şi este înfiorător”, a spus actorul, adăugând „că nu este nimic mai lipsit de încurajare sau plăcut pentru un actor care se află pe scenă decât să i se întâmple acest lucru.” „Iar în aceste condiţii nu pot să ofer publicului ceea ce vreau, un spectacol live de care să vă amintiţi, sper, cu mintea şi sufletul, fie că este bun, rău sau indiferent, din cauza telefoanelor voastre”, a adăugat actorul britanic.

Vizibil deranjat de comportamentul unor spectatori care l-au filmat în timpul piesei Hamlet, Benedict Cumberbach le-a transmis celor prezenţi că pot să şi pună pe reţelele de socializare mesajul său, pentru că nu foloseşte platformele de socializare şi îi informează totodată că responsabilii din conducerea teatrului vor achiziţiona echipament pentru detectarea camerelor de filmat, iar cei care vor fi identificaţi că folosesc aparatele în timpul spectacolului vor fi evacuaţi din sală. „Nu vreau ca acest lucru să se întâmple. Este un lucru neplăcut să fiţi nevoiţi să plecaţi din acest loc minunat”, a mai spus actorul, cerându-le în final să ţină cont de rugămintea sa. Cei prezenţi au răspuns cu aplauze şi i-au transmis actorului mult succes pe scenă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: