PSD Suceava 2020

Liga a IV-a începe pe 23 august şi aduce noutăţi

 Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava a stabilit recent sistemul de desfăşurare al următorului sezon de Ligă a IV-a, un sezon care aduce noutăţi referitoare la meciurile juniorilor ce se desfăşoară în deschiderea partidelor seniorilor.

Sezonul de fotbal al Ligii a IV-a va începe în data de 23 august, cu o singură serie de 14 echipe. Faţă de echipele care au încheiat sezonul precedent s-a înscris în campionat şi CSM Vatra Dornei, echipă promovată din eşalonul V.

Din lipsă de susţinere financiară, Avântul Volovăţ şi Silva Udeşti au ales să joace anul acesta în Liga a V-a.

Potrivit hotărârilor AJF, susţinute de reprezentanţii cluburilor, fiecare echipă va avea în teren, pe durata întregii partide, cel puţin doi jucători născuţi până la 1 ianuarie 1996, adică până în 19 ani.

Ca altă noutate, din acest sezon al Ligii a IV-a, în deschiderea meciurilor de seniori, de la ora 17, vor juca, de la ora 15, în loc de juniori A1, ca până acum, echipe de juniori B1, născuţi până în ianuarie 1999 sau mai mici.

„Delegaţii echipelor au fost de acord cu echipe de juniori B1 şi cred că această schimbare este benefică pentru grupele de juniori, care astfel au continuitate pe parcursul a trei ani” a explicat această schimbare Ciprian Anton, preşedintele AJF Suceava.

Etapa I, Liga a IV-a, 23 august 2015

Şomuzul Preuteşti – Ştiinţa Vicovu de Sus

Zimbrul Siret – CS Gura Humorului

Moldova Drăguşeni – Progresul Frătăuţii Vechi

Recolta Fântânele – Viitorul Vereşti

Viitorul Liteni – Bradul Putna

Şomuz Fălticeni – CSM Dorna Vatra Dornei

Bucovina 2 Rădăuţi(Milişăuţi) – Victoria Vatra Moldoviţei

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: