În această seară

Sucevenii vor avea din nou apă caldă la robinete

BioenergyViceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harşovschi, a anunţat că, sâmbătă seara, în cel mai rău caz, sucevenii vor avea din nou apă caldă la robinete.

El a precizat că în cursul zilei de joi au fost finalizate toate reparaţiile care erau programate pe reţeaua de termoficare.

„Am discutat cu managerul Bioenergy, Vasile Ilie, şi cu cei de la Termica, iar, din punct de vedere tehnic, suntem pregătiţi să umplem instalaţiile cu apă caldă” a spus Harşovschi.

Apa caldă nu va reveni însă la robinetele tuturor sucevenilor racordaţi la sistemul centralizat de termoficare.

Potrivit viceprimarului Sucevei, lucrările demarate la punctele termice Obcini 2, Obcini 3 şi Obcini 4 vor continua şi după data de 8 august, după ce Termica va da din nou apă caldă, urmând a se finaliza abia în data de 16 septembrie. Totodată, se lucrează şi în cartierul Burdujeni, unde este afectat punctul termic ANL, lucrările în zonă urmând a fi finalizate în data de 12 august, precum şi la punctul termic Cuza Vodă H, unde lucrările se vor încheia în data de 15 august. Astfel, sucevenii din zonele menţionate mai sus nu vor beneficia încă de apă caldă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: