Volei masculin

Doar şase echipe în Seria Est a Diviziei A2

volei-sv-23-aprFederaţia Română de Volei a stabilit componenţa şi programul Seriei Est a Diviziei A2. Criza financiară care s-a manifestat şi se acutizează în sportul românesc a făcut ca multe echipe să renunţe şi după ani buni de performanţe să se piardă pur şi simplu. În aceste condiţii, Seria Est a Diviziei A2 de volei masculin va avea în sezonul 2015-2016 doar şase echipe. Alături de CSM Suceava vor mai evolua în eşalonul secund al voleiului masculin românesc Ştiinţa Bucureşti, Dacia Buzău, Rapid Bucureşti, Ştiinţa Bacău şi Steaua Bucureşti.

„Din păcate, multe echipe au renunţat la participarea în competiţie şi seria noastră va avea în acest sezon competiţional doar 6 echipe. Ne vom confrunta din nou cu adversarii noştri tradiţionali, Dacia Buzău şi Ştiinţa Bacău, dar de această dată şi cu Steaua Bucureşti.

Nu este uşor nici pentru formaţia noastră pentru că vom avea trei deplasări la Bucureşti, dar sper că ne vom descurca, aşa cum am făcut-o de fiecare dată. La fel ca şi în sezonul precedent, ne propunem să promovăm cât mai mulţi tineri şi, dacă se poate, să ne calificăm din nou în play-off pentru ca ei să poată acumula experienţă din meciuri cu adversari valoroşi” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

Programul echipei de volei CSM Suceava în turul sezonului competiţional 2015-2016 al Diviziei A2 este următorul:

24 octombrie

Dacia Buzău – CSM Suceava

31 octombrie

CSM Suceava – Steaua Bucureşti

7 noiembrie

Ştiinţa Bucureşti – CSM Suceava

14 noiembrie

CSM Suceava – Ştiinţa Bacău

21 noiembrie

Rapid Bucureşti – CSM Suceava

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: