La 54 de ani, Barack Obama mărturiseşte că începe să se gândească la vârsta pe care o are

barack_obamaPreşedintele american, Barack Obama, care a împlinit marţi 54 de ani, a declarat în ajun că începe să reflecteze la vârsta pe care o are, scrie USA Today. „Mâine este ziua mea de naştere şi încep să reflectez la vârsta pe care o am”, a declarat luni preşedintele prezentând planul său de luptă contra schimbărilor climatice.

Barack Obama s-a bucurat de un prim „Happy Brithday” pe care i l-au cântat în aceeaşi zi participanţii la un summit al tinerilor lideri din Africa la care liderul american a fost prezent. Ca de obicei de ziua sa, Barack Obama a invitat sâmbătă la o partidă de golf trei prieteni vechi din Hawaii, Mike Ramos, Bobby Titcomb and Greg Orme. Ulterior au sărbătorit evenimentul la reşedinţa de la Camp David.

Al 44-lea preşedinte al SUA, Barack Obama, s-a născut la 4 august 1961, în Honolulu, Hawaii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: