Angelina Jolie vrea ca fiul ei cel mare, Maddox, să conducă o fundaţie de caritate

MaddoxAngelina Jolie vrea ca fiul ei cel mare, Maddox, să conducă fundaţia de caritate care îi poartă numele – înfiinţată de artista americană în urmă cu 12 ani – şi să lucreze în calitate de consultant pe platourile de filmare ale celui mai recent lungmetraj al său, informează contactmusic.com.

Vedeta americană, care l-a adoptat pe Maddox, în vârstă de 13 ani, dintr-un orfelinat din Cambodgia în 2002, spune că fiul ei va conduce Fundaţia Maddox Jolie-Pitt, pe care a înfiinţat-o în urmă cu 12 ani, cu scopul de „a ajuta familiile care se confruntă cu probleme asociate cu sărăcia din regiune şi de a contribui la conservarea habitatului remarcabil şi a vieţii sălbatice din zonă pentru generaţiile viitoare”.

Întrebată dacă Maddox se va implica în realizarea următorului ei film, „First They Killed My Father: A Daughter of Cambodgia Remembers”, produs de platforma online Netflix, despre regimul comunist al Khmerilor Roşii, în timpul căruia peste 1,7 milioane de civili au murit în această ţară în anii ’70, celebra actriţă americană a spus: „Maddox va fi pe platoul de filmare în fiecare zi, după orele de şcoală, şi se va implica în producţia din spatele camerelor de filmat. Şi da, el este deja implicat în activităţile Fundaţiei Maddox Jolie-Pitt şi va prelua responsabilităţile mele atunci când va fi mai mare”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: