A făcut rezervorul maşinii mai mare, să încapă şi ţigări

tigari_contrabanda_rezervorValentyna B., de 43 de ani, cetăţean ucrainean, a fost prinsă în PTF Siret cu ţigări de contrabandă ascunse în rezervorul maşinii, un Mercedes.

Şoferiţa a intrat în vamă relaxată, dar poliţiştii de frontieră aveau suspiciuni că transportă ţigări, astfel că echipa de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a tras Mercedesul în zona specială amenajată, pentru o verificare amănunţită.

Aşa au descoperit că rezervorul maşinii fusese transformat, adică avea capacitate dublă, astfel că pe lângă combustibil să intre acolo şi câteva sute de pachete de ţigări de contrabandă. În acel spaţiu au găsit 445 de pachete, pe care le-au ridicat şi confiscat.

Mercedesul, modificat pentru activitate infracţională, în valoare de 15.000 de lei, a intrat în custodia autorităţilor de frontieră, iar Valentyna B., a fost amendată cu 7000 de lei.

Alte câteva pachete ascunse în roata de rezervă a unui Opel de Botoşani

Ieri dimineaţă, tot în PTF Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca Opel, Neculai R., în vârstă de 54 de ani, din Botoşani.

Maşina a intrat de asemenea la verificări amănunţite, astfel că echipa de control a descoperit ascunse în roata de rezervă 119 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Marfa de contrabandă în valoare de 145 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost amendat cu 5.000 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: