O asociere a patru firme va repara străzile Sucevei pentru 28 de milioane de lei

lucrari strazi rutier> Dacă licitaţia nu va fi contestată, contractul va fi semnat în zilele care vin, anul acesta trebuind să fie reparate 200 de artere

Licitaţia pentru repararea şi întreţinerea străzilor din municipiul Suceava a fost câştigată de asocierea formată din SUCT, Con Bucovina, Floconstruct şi Agacon. Depuse au fost 3 oferte, comisia de licitaţie din cadrul executivului desemnând ca învingător pe această din urmă asociere, cu un preţ mediu ponderat de 3.346 de lei pe metrul pătrat, la care se adaugă taxa pe valoarea adăugată. „Este un lucru bun, deoarece la începutul lunii august expiră vechiul contract pentru întreţinere şi reparaţii străzi şi vrem să ducem cu bine la sfârşit lucrările de asfaltare programate pentru această vară”, a precizat Ion Lungu, primarul Sucevei.

Împreună cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, Primăria a stabilit ca anul acesta să fie reparate 200 de artere, dintre care 100 cu plombe şi covoare asfaltice, iar diferenţa prin balastare. Noul contract are o valoare de 28 de milioane de lei şi este valabil pe o perioadă de 2 ani. În iunie 2013, câştigător al licitaţiei pentru delegarea prin concesionare a serviciului public de reparare şi întreţinere a infrastructurii rutiere din urbea reşedinţă de judeţ a fost declarată asociaţia de firme SUCT, Florconstruct şi Con Bucovina. Obiectul contractului îl constituie executarea lucrărilor de întreţinere şi reparare a străzilor, în vederea menţinerii parametrilor geometrici ai suprafeţelor carosabilului şi îmbunătăţirii condiţiilor de desfăşurare a traficului rutier din municipiul Suceava. Contractul în valoare de 28 de milioane de lei a fost semnat pentru o perioadă de 2 ani, şi nu de 1 an ca în perioada precedentă, în aşa fel încât Primăria să-şi poată face şi aplica o strategie în domeniu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI