Rihanna, în pijama pe străzile din New York

51802454 Singer Rihanna is spotted heading to a recording studio in New York City, New York on July 17, 2015. Rihanna was in a very casual mood, wearing all pink pajamas during the outing. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

edeta pop Rihanna a surprins de multe ori prin ţinutele sale extravagante, dar nimeni nu se aştepta ca artista să se plimbe în pijama prin Manhattan, relatează ziarul ABC.

Însoţită de bodyguardul său, Rihanna a ieşit din casă în pantaloni de pijama roz satin şi capot în aceeaşi nuanţă lăsând la vedere bustiera transparentă, fără să-i pese cu cine se întâlneşte în drumul ei spre studioul de înregistrare. O pereche de sandale cu pampoane îi completau ţinuta lejeră. Artista de abia îşi ţinea ochii deschişi la ora trei noaptea. Care era urgenţa pentru a ieşi din casă la o astfel de oră? Nu se ştie. Probabil că Rihannei i-a venit o idee pentru o nouă înregistrare şi nu a mai avut răbdare să se facă ziuă, notează ziarul spaniol. Iar în această grabă mare, nici măcar nu şi-a tras pe ea o pereche de jeanşi. Rihanna nu a mai înregistrat din 2012, când şi-a lansat albumul „Unapologetic”. În prezent ea pregăteşte viitorul album „R8”. Noul album este foarte aşteptat de fani, care nu au mai auzit de mult ceva nou de la artistă. Dar pot sta liniştiţi: Rihanna lucrează zi şi noapte pentru ca noul album să fie gata la timp.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI