O britanică de 99 de ani a fost anunţată de un spital că este însărcinată

O britanică de 99 de ani a primit o înştiinţare de la un spital în care era anunţată că este însărcinată. Doris, aproape centenară, a fost stupefiată când a citit mesajul. Spitalul îi cerea să aducă un eşantion de urină pentru a confirma rezultatele şi a stabili data la care urmează să nască, relatează marţi 7sur7.be.

Era bineînţeles o eroare administrativă. „Am aproape 100 de ani, cum aş putea fi însărcinată?”, se amuză Doris în The Sun. „Am trei copii, 20 de nepoţi, dar nu am mai fost însărcinată de 70 de ani!”, a mai spus ea. Fiul său, Brian (76 de ani), s-a distrat şi el copios la primirea mesajului. „Toţi ne-am distrat de minune când am citit scrisoarea”, a spus el.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI