Atletism, Campionatul European de juniori

Andrei Gafiţa, de la CSM Suceava, a stabilit un nou record naţional

Andrei Gafiţa

Andrei Gafiţa

La sfârşitul săptămânii trecute, la Elskilstuna, în Suedia, s-a desfăşurat Campionatul European de Atletism pentru juniori I. Suceava a avut şi ea un reprezentant în această competiţie de calibru, Andrei Gafiţa, de la Clubul Sportiv Municipal, sportiv care a concurat în proba de 10 kilometri marş.

Atletul, pregătit la cel mai titrat club sucevean de antrenorul Radu Mihalescu, a avut o comportare bună, deşi la sfârşitul cursei s-a situat pe locul al XV-lea. Cu rezultatul de 42 de minute, 49 de secunde şi 57 de sutimi, Andrei Gafiţa a stabilit un nou record naţional al României la categoria juniori I. Proba a fost câştigată de spaniolul Diego Garcia.

Performanţa reuşită de Andrei Gafiţa de la CSM Suceava este remarcabilă şi confirmă faptul că Suceava are o adevărată şcoală de mărşăluitori. Sportiv şi antrenorul său merită toate felicitările pentru noul record naţional stabilit la Campionatele Europene de juniori din Suedia.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI