Rovana Plumb

Nu există posibilitatea ca Ponta să se retragă şi de la guvern

Rovana-PlumbPreşedintele Consiliului Naţional al PSD, Rovana Plumb, a declarat că Victor Ponta a luat decizia de a renunţa la funcţia de conducere din partid „pentru a-şi putea demonstra nevinovăţia” şi a precizat că nu există varianta ca premierul să se retragă din fruntea guvernului, pentru că acest lucru ar genera „o criză politică majoră”. „Decizia lui Victor Ponta demonstrează clar preocuparea sa pentru partid, faptul că rămâne în continuare ca prim-ministru demonstrează că, până la capăt, împreună în coaliţia la guvernare, vom răspunde aşteptărilor românilor şi ne vom duce la bun sfârşit toate angajamentele. (…) A luat această decizie ca să-şi poată demonstra nevinovăţia. Sunt convinsă că Victor Ponta e nevinovat şi cu toţii aşteptăm să revină la conducerea executivă a partidului”, a spus Rovana Plumb, la Antena 3.

În privinţa posibilităţii ca Ponta să demisioneze şi din fruntea guvernului, Rovana Plumb a exclus această variantă. „Nu există această posibilitate (demisia din fruntea guvernului-n.r.). Dacă la partid putem prelungi interimatul fără să existe probleme sau crize, la guvern prelungirea interimatului ar duce la o criză politică majoră. Ori ne-am angajat foarte clar că avem nevoie în această perioadă de stabilitate politică, economică, dar şi stabilitate socială. Vom vedea ce se va întâmpla când Parlamentul îşi va relua activitatea”, a mai spus Rovana Plumb. Ea a arătat că în această perioadă PSD se va pregăti pentru alegerile din 2016.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI