Dus cu cătuşe la psihiatrie, după ce şi-a băut minţile şi a lovit un consătean

Poliţiştii din Mănăstirea Humorului au fost obligaţi să încătuşeze un localnic de 28 de ani, pentru a-l putea transporta la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava.

Vineri seară, în jurul orei 19.30, acesta a băut atât de mult, până când minţile lui au luat-o razna, a devenit foarte violent şi a pocnit zdravăn un bărbat de 64 de ani.

Cel bătut a apucat să sune la poliţie, iar când oamenii legii au ajuns la faţa locului l-au găsit căzut la pământ şi plin de sânge în zona capului şi a feţei. Agresorul era la bustul gol, beat turtă, agitat şi deloc cooperant faţă de poliţişti.

A fost solicitată o ambulanţă pentru bărbatul lovit, iar agresorul, foarte violent, a fost încătuşat şi predat medicilor psihiatri.

Cercetările se derulează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI