Biciclist lovit cu furca în cap de un căruţaş

Un tânăr de 29 de ani, din Sasca Mică, comuna Cornu Luncii, a avut nevoie de îngrijiri medicale în situaţia în care, vineri seară, a luat o furcă în cap de la un bărbat din aceeaşi localitate.

Din declaraţiile pe care acesta le-a dat poliţiştilor a rezultat că pe la ora 20,30, în timp ce mergea cu bicicleta prin satul Baia, a fost ajuns din urmă de o căruţă condusă de un bărbat de 39 de ani, tot din Cornu Luncii care fără motiv, l-a lovit cu o furcă în zona capului.

Omul a ajuns acasă şi a sunat la 112 să povestească ce a păţit, după care o ambulanţă l-a dus la Spitalul Municipal Fălticeni, stabilindu-i-se diagnosticul de „plagă contuză frontală stânga şi agresiune”, dar nu a fost internat.

Agresorul este cercetat pentru lovire şi alte violenţe.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI