Bucovina Pojorâta caută jucători sub 19 ani

Echipa Bucovina Pojorâta, proaspăt promovată în eşalonul secund al fotbalului românesc, se află într-o perioadă în care se încearcă completarea lotului pentru abordarea noului sezon. Conducerea tehnică a formaţiei a organizat o selecţie pentru jucători sub 19 de ani, la care se preconizează că vor participa peste 20 de jucători din mai multe zone ale ţării, precum Iaşi, Baia Mare, Bistriţa şi din judeţul Suceava, mai ales din bazinul Dornelor. La finalul acestei selecţii, antrenorul Dănuţ Mândrilă doreşte să reţină aproximativ şase jucători sub 19 ani, pentru a nu avea probleme în campionat, mai ales că din acest sezon echipele din eşalonul secund vor fi obligate să aibă doi jucători sub 19 ani în teren pe toată durata partidei şi nu doi sub 21 de ani, aşa cum era în sezonul trecut.

„Vom face acest trial special pentru jucătorii sub 19 ani. După cele două zile ne-am gândit să alegem în jur de şase sportivi şi astfel, încet-încet, să încercăm să definitivăm lotul. Mai mult, duminică ne-am întâlnit cu toţi jucătorii din lot şi am avut discuţii cu fiecare în parte, pentru a vedea care sunt intenţiile lor. În perioada următoare vom rămâne cu un număr de 13 jucători, la care se vor adăuga juniorii şi jucătorii pe care ni-i dorim. Tot în aceste zile avem discuţii cu doi sau trei jucători cu care sper să ajungem la o concluzie şi cu ajutorul cărora ne dorim să întărim lotul”, a declarat antrenorul echipei din Pojorâta, Dănuţ Mândrilă.

Până acum, de la echipă a plecat doar fundaşul Ovidiu Alexandru Bolbos, fotbalist ce era împrumutat de la Gloria Progresul Bistriţa.

Din acest sezon, pe banca echipei Bucovina Pojorâta se vor afla trei antrenori. Antrenorul Dănuţ Mândrilă va colabora în stafful tehnic cu alţi doi antrenori, mai exact, suceveanul Bogdan Grosu şi dorneanul Mihăiţă Szekely. La fel ca rapidiştii suceveni şi Bucovina Pojorâta şi-a amânat reunirea lotului, elevii antrenorului Dănuţ Mândrilă urmând să înceapă pregătirea de luni, 13 iulie. După o săptămână de reacomodare la efort, Pojorâta va pleca într-un cantonament de 10 zile, într-o locaţie ce n-a fost stabilită, două dintre variante fiind Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei. Până la începerea noului campionat, pe 29 august, Bucovina îşi doreşte cel puţin cinci meciuri de pregătire, dar echipele din zona Moldovei sunt în situaţii incerte, cele mai sigure meciuri fiind până la urmă în compania celeilalte reprezentante a judeţului în al doilea eşalon, Rapid Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI