La o lună după ce a furat din biserica din satul Sf. Ilie

Sucevean prins de poliţişti

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Suceava, a fost prins luni seara de poliţişti, la mai bine de o lună după ce a spart biserica din satul Sf. Ilie, de unde a furat mai multe bunuri, unele dintre ele fiind vândute unor persoane necunoscute.

IPJ Suceava a informat că luni seara, în jurul orei 18, poliţiştii au identificat pe raza municipiului Suceava un bărbat, de 52 ani, din localitate, care avea asupra sa un rotopercutor şi mai multe pânze de flex, el neputând justifica provenienţa bunurilor.

Sursa citată a arătat că, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 30 spre 31 mai a.c. bărbatul a pătruns într-o magazie de scule neasigurată, din curtea unei biserici ortodoxe din satul Sf. Ilie, comuna Şcheia, de unde a sustras mai multe scule electrice şi manuale. La acea dată, fapta nu a fost sesizată poliţiştilor.

Poliţiştii au reuşit să recupereze de la suceveanul de 52 de ani o mare parte din bunurile sustrase. Bărbatul a vândut alte bunuri sustrase unor persoane necunoscute din municipiul Suceava, după cum le-a declarat poliţiştilor.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru furt calificat, asupra acestuia urmând a se dispune procedural de către poliţiştii Poliţiei Comunale Şcheia.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI