Iohannis şi Timofti în Cetatea de Scaun a Sucevei

Cetate-Timofti-Iohannis-62Preşedintele României, Klaus Iohannis, şi preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, au vizitat, în cursul după-amiezii de ieri, Cetatea de Scaun a Sucevei.

Alături de cei doi şefi de stat s­au aflat senatorul Gheorghe Flutur, primarul Ion Lungu, deputaţii Sanda-Maria Ardeleanu, Ioan Bălan şi Alexandru Băişanu, dar şi prefectul judeţului, Constantin Harasim.

Pe parcursul vizitei în Cetatea de Scaun, cei doi preşedinţi au primit informaţiile istorice de la directorul adjunct al Muzeului Bucovinei, Ioan Mareş.

timofti-suceava-14Totodată, senatorul Gheorghe Flutur a explicat celor doi şefi de stat despre proiectul de reabilitare al Cetăţii de Scaun realizat cu fonduri ale Uniunii Europene, iar primarul Ion Lungu a adus completări legate de activităţile care se derulează în cetate.

Cetatea de Scaun a Sucevei urmează să fie deschisă la data de 1 august, după ce în următoarea perioadă va fi închisă pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare, în special pentru montarea instalaţiilor care vor genera un spectacol de lumini şi sunete.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI