Trei suceveni, morţi într-un cumplit accident auto în judeţul Arad

accident-1O întreagă familie din judeţul Suceava a murit duminică, 5 iulie, într-un cumplit accident petrecut aproape de ora 14, pe DN 7, între localităţile Păuliş şi Sâmbăteni, în judeţul Arad. Mama de 67 de ani, tatăl de 76 şi fiul acestuia, un bărbat de 36 de ani, au murit pe loc, maşina în care erau fiind apoi descompusă bucată cu bucată de pompierii de la descarcerare pentru ca trupurile lor să poată fi scoase, după aproape o oră de muncă, dintre fiarele răsucite.

Potrivit primelor cercetări efectuate de poliţiştii bănăţeni şi a relatărilor din presa arădeană, la volanul autoturismului, un Renault Clio care circula dinspre Arad spre Lipova, pe o bucată de drum drept, se afla fiul, mama lui călătorea în dreapta, iar tatăl pe bancheta din spate. La un moment dat, pe porţiunea de drum menţionată, autoturismul a pierdut direcţia, a luat-o brusc spre dreapta şi a lovit cu putere un copac de pe marginea drumului, impactul fiind atât de violent încât partea din faţă s-a modelat practic după trunchi.

Expertizele privind împrejurările producerii accidentului sunt în curs de derulare, dar cel mai probabil tragedia s-a produs pe fondul oboselii şi al vitezei excesive. Nu este exclusă nici varianta ca suceveanul aflat la volan să fi încercat să evite o maşină venită din sens opus angajată într-o depăşire interzisă.

Drumul Păuliş – Sâmbeteni a fost blocat aproape 2 ore, timp în care poliţiştii şi descarcerarea de la ISU Arad au făcut măsurătorile la faţa locului şi au scos din autoturism trupurile neînsufleţite ale celor trei suceveni.

Foto: Aradon.ro

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI