Păruială între fete, dis-de-dimineaţă, în faţa unui bar din Burdujeni

Poliţiştii Secţiei Burdujeni fac cercetări pentru „loviri şi alte violenţe” faţă de două surori de 21 şi 25 de ani, din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 5.30, fetele şi-au băgat mâna în „ciuful” unei alte tinere, în vârstă de 19 ani, din Zvoriştea, încercând astfel să rezolve nişte probleme „de inimă”.

La ora menţionată, la terminarea programului unui bar din Burdujeni, fata şi prietenul ei aşteptau pe trotuarul de peste drum când scandalagiţele s-au luat de ea. I-au adresat câteva cuvinte urâte, apoi au tras-o de păr.

Tânăra de 19 ani a sunat la 112 şi, astfel, a scăpat de o păruială mai zdravănă.

Deşi conflictul se putea rezolva amiabil, tânăra din Zvoriştea a solicitat efectuarea de cercetări faţă de cele două agresoare, pentru lovire sau alte violenţe, cauza urmând a fi soluţionată procedural de poliţiştii de proximitate din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI