Examen de absolvire pentru elevii jandarmi, promoţia 2015

În perioada 6 – 16 iulie, elevii Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, seria 2013-2015, susţin examenul de absolvire la finalul celor doi ani de şcolarizare. Examenul de absolvire constă în trei probe: practică, scrisă şi orală, în care elevii vor demonstra dobândirea deprinderilor în manipularea armamentului, dezvoltarea capacităţilor motrice şi a rezistenţei organismului la efort, precum şi dobândirea cunoştinţelor şi deprinderilor în urma parcurgerii programei şcolare.

Comisiile de examen sunt constituite din instructori militari din cadrul şcolii şi ofiţeri specialişti din unităţile operative ale Jandarmeriei Române din judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Harghita, coordonaţi de reprezentanţi ai Inspectoratului General al Jandarmeriei Române şi Ministerului Afacerilor Interne.

De la purtătorul de cuvânt al şcolii, maiorul Ipate Cristian, comandantul Batalionului 2 Elevi, am aflat că media generală de absolvire va constitui criteriul după care se va face clasamentul absolvenţilor în vederea repartiţiei acestora în unităţile operative, activitate ce va avea loc în ziua de vineri 17 iulie a.c., după ceremonia de absolvire şi de acordare a gradului de sergent major, care se va desfăşura începând cu ora 10, pe aleea pietonală din faţa sediului Primăriei Fălticeni.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI