Un bărbat din Zahareşti a murit spulberat de locomotiva unui tren

Un bărbat de 67 de ani, din localitatea Zahareşti, s-a sinucis, joi, spre seară, aşezându-se pur şi simplu în faţa unui tren. Consătenii au declarat poliţiştilor că l-au văzut în acea zi plimbându-se pe uliţe, dar şi pe lângă calea ferată, părând să aştepte ceva… Când un tren a apărut pe linie, omul s-a aşezat în faţa lui şi şi-a găsit sfârşitul.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 17.45 pe calea ferată ce trece prin localitate, iar poliţiştii, care nu exclud din anchetă nici varianta producerii unui accident feroviar, încearcă acum să stabilească exact ce s-a întâmplat cu adevărat

Bărbatul nu a lăsat vreo scrisoare de adio. Asupra lui anchetatorii au găsit actele de identitate şi câteva sute de lei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI