Călin Popescu-Tăriceanu

Trebuie să avem o discuţie politică serioasă în coaliţie, după revenirea premierului

Votul pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE i-a ridicat unele semne de întrebare preşedintelui Senatului Călin Popescu-Tăriceanu referitor la modul de funcţionare a coaliţiei, el precizând, miercuri, că este necesară o discuţie politică pe această temă. „Ceea ce s-a întâmplat ieri în Parlament, fără îndoială, îmi ridică şi mie nişte semne de întrebare referitoare la modul în care funcţionează coaliţia guvernamentală şi majoritatea. Vreau să cred că este numai o defecţiune de parcurs şi de aceea cred că este nevoie ca odată cu revenirea premierului în ţară să facem o discuţie foarte serioasă în jurul acestei chestiuni, pentru a vedea cum funcţionează majoritatea până în 2016 şi a evita, pe viitor, situaţii ca cea de ieri”, a declarat Tăriceanu, la Senat.

Totuşi, preşedintele Senatului consideră că situaţia nu este „nici emblematică, nici hotărâtoare pentru buna funcţionare a guvernării şi a coaliţiei”, pentru că actualul guvern şi actuala coaliţie au rezultate, iar discuţia din coaliţie ar trebuie să se concentreze pe evitarea unor astfel de situaţii în viitor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: