PNL va avea pregătiţi candidaţii pentru alegerile locale până în luna decembrie

PNL va avea pregătiţi candidaţii pentru alegerile locale de anul viitor până în luna decembrie, a declarat copreşedintele partidului, Vasile Blaga, la Realitatea TV.

Blaga a spus că este nevoie de „oameni noi în politică” şi că modificarea legii electorale creează posibilitatea îmbunătăţirii clasei politice. Liderul PNL a susţinut că sunt mulţi oameni de centru-dreapta în România, care împărtăşesc valorile liberale, şi cărora le-a adresat îndemnul de a se înscrie în partid şi de a candida la viitoarele alegeri.

El a subliniat că PNL încurajează competiţia corectă şi exclude posibilitatea de a ocupa un loc pe listă pe baza unor „înţelegeri”.

Copreşedintele liberal a explicat că în prezent PNL nu are candidaţi pentru Bucureşti, iar trei primari care se bucură de o mare credibilitate şi sunt apreciaţi de comunitate, respectiv Andrei Chiliman, edilul sectorului 1, primarul Braşovului George Scripcaru şi primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, trebuie să îşi rezolve problemele cu justiţia.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: