Hoţi de lemne

> 4 mc de lemn de foc transportaţi fără aviz, confiscaţi de poliţişti

Un echipaj din cadrul Poliţiei Comunale Şcheia a oprit pentru control, miercuri seară, în jurul orei 20, o autoutilitară condusă de un tânăr de 25 ani, din comuna Buneşti, care transporta material lemnos. Doar că transportul celor 4 mc lemn de foc, de diverse esenţe, era ilegal, adică fără aviz de însoţire. Drept urmare, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în sumă de 2.000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Pătrăuţi.

A rămas fără copacul abia tăiat, dar şi fără calul cu care a încercat să-l scoată din pădure

În dimineaţa aceleiaşi zile, poliţiştii din localitatea Frumosu au găsit chiar la locul faptei un hoţ de lemne.

Era vorba despre un tânăr de 21 de ani, care opintea cu un cal să tragă un molid tăiat fără drept din pădurea statului, din cadrul Ocolului Silvic Vama. Prejudiciul produs este în valoare de vreo 1600 de lei.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru tăiere fără drept de arbori şi furt de material lemnos, rămânând şi fără calul „complice” la infracţiune, confiscat de autorităţi şi lăsat în custodie la OS Vama.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: