Aglomeraţie mare în arestul IPJ

Trei indivizi, condamnaţi sau urmăriţi, au fost identificaţi joi de poliţiştii suceveni şi băgaţi după gratii

Trei bărbaţi au ajuns, pe 18 iunie, în arestul IPJ Suceava, conduşi acolo de către poliţişti în calitate de condamnaţi la închisoare, urmăriţi pentru comiterea unor fapte penale.

Primul dintre aceştia este un bărbat de 32 de ani din oraşul Siret. Poliţiştii din localitate au primit mandatul de executare emis chiar în aceeaşi zi pe numele acestuia, în care era condamnat la 3 ani, 9 luni şi 10 zile închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Cel de-al doilea, un bărbat de 43 de ani din Mitocu Dragomirnei, a fost preluat de către poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata. Acesta era urmărit european de autorităţile din Austria, care emiseseră mandat de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt.

Ultimul din seria „clienţilor” zilei din arestul IPJ Suceava a fost un tânăr de 23 de ani, cetăţean ucrainean. După el umblau autorităţile germane, care la sfârşitul lunii noiembrie emiseseră pe numele său mandat de arestare pentru furt. Procurorii Curţii de Apel Suceava au emis, la rându-le, mandat de reţinere

Tânărul în cauză nu figura ca urmărit naţional, pe numele său existând mandat european de arestare confirmat ieri de magistraţi. Ucraineanul s-a întors în arest până când va fi predat autorităţilor germane.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI