Un hoţ generos i-a furat unei femei banii de economii; dar i-a lăsat 500 lei

 O femeie de 76 de ani din Pojorâta a rămas fără economii, înşelată fiind de un necunoscut venit, chipurile, să cumpere de la ea cupoane de călătorie.

Pe 4 iunie, în jurul orei 15, femeia a fost abordată de un tânăr necunoscut care a coborât dintr-o maşină şi i-a comunicat că ar cumpăra cupoane de călătorie, indiferent de cât de vechi sunt.

Ea a găsit două cupoane disponibile şi a primit de la tânăr o bancnotă de 500 de lei. Din cutia unde-şi ţinea economiile, bătrâna a dat rest 400 de lei, dar a lăsat cutia pe plita sobei.

Brusc, tânărul a avut nevoie de o sârmă să-şi lege toba maşinii care, a spus el, se desprinsese. A fost condus de proprietară într-o anexă a casei, dar, la fel de brusc, tânărul a renunţat şi a plecat cu maşina.

După el, femeia a intrat în casă şi a constatat că toţi banii economisiţi dispăruseră din cutia lăsată pe plită şi, pricepând că a fost victima unui hoţ, a sunat la poliţie

Generos, hoţul i-a lăsat totuşi bătrânei bancnota de 500 de lei de la care primise rest când a cumpărat cupoanele…

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţişti pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: