Spania, o posibilă destinaţie de pe Aeroportul Suceava

Reluarea zborurilor companiei Tarom de la 1 august, când este prevăzută redeschiderea Aeroportului Suceava, este certă, a declarat, vineri, şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, care a ţinut să precizeze că în acelaşi timp se poartă discuţii cu companii aeriene pentru curse directe externe.

Potrivit preşedintelui CJ Suceava, compania Tarom va avea zboruri zilnice pe Suceava cu over-night şi, totodată, sunt discuţii avansate cu un operator low cost din Spania în condiţiile în care Spania este o destinaţie cerută, pentru că din cei 45.000 de suceveni aflaţi la muncă în străinătate, 9.000 sunt în Spania. La aceştia se mai adaugă şi 4.500 de locuitori din judeţul Botoşani şi 3.500 din Neamţ care lucrează în Spania şi care ar dori să aibă cursă directă cât mai aproape de zona din care provin.

„Ar fi un teritoriu emitent important”, a spus Nechifor, într-o conferinţă de presă, menţionând că zborurile vor fi spre Barcelona şi zona estică a Spaniei.

Lucrările de modernizare la Aeroportul Suceava urmează să fie finalizate, potrivit graficului, la sfârşitul lunii iulie, astfel încât la 1 august aeroportul să fie redeschis.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: