Robert De Niro a avut un mesaj neobişnuit pentru absolvenţii unei facultăţi de arte din New York

Celebrul actor Robert De Niro, invitat să ţină un discurs la festivitatea de absolvire a unei noi promoţii de la o facultate din cadrul New York University (Tisch School of the Arts), a avut un mesaj hilar pentru cei proaspăt ieşiţi de pe băncile facultăţii, relatează revista americană Time. După cuvintele de introducere, cunoscutul actor le-a declarat tinerilor care vor alege cariere de actori, scenarişti sau regizori: „Absolvenţi ai Tisch, aţi reuşit. Şi sunteţi terminaţi (you’re f-ked, în original, n.red.)”. „Aţi descoperit un talent, aţi avut o ambiţie şi v-aţi recunoscut o pasiune”, a declarat el. „Când simţi că nu te poţi lupta cu ea, mergi înainte. Atunci când vine vorba de artă, pasiunea ar trebui întotdeauna să primeze în faţa simţului comun”, a completat artistul. „Şi da, sunteţi terminaţi. (Dar) vestea bună este că nu este un lucru rău pentru început”, a explicat Robert De Niro.

Ceremonia de absolvire, desfăşurată la Madison Square Garden, poate fi urmărită integral pe site-ul Tisch School of the Arts.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI