Lucrările de asfaltare din municipiul Suceava, subiect continuu de dispută între constructori şi Primărie

Proiectul de asfaltare a străzilor din municipiul Suceava cu bani europeni provoacă noi discuţii între constructori şi Primărie.

La comandamentul de lucrări de marţi dimineaţă, primarul Sucevei, Ion Lungu, s-a arătat din nou nemulţumit de felul în care se lucrează în oraş, precizând că a primit reclamaţii din partea cetăţenilor, prin care se reproşează modul în care a fost turnat asfaltul.

„De ce m-am temut se pare că nu scăpăm, de turnarea asfaltului. Nu sunt mulţumit cum s-a turnat pe strada Cuza Vodă. Sunt nişte nereguli, asfaltul nu urmăreşte linia bordurilor. Nu s-a turnat liniar, regular, sunt nişte corecturi care trebuie făcute” a spus Ion Lungu.

El a mai declarat că la fel s-a întâmplat şi la îmbinarea cu strada Calea Unirii, stratul de asfalt fiind cu doi-trei cm mai înalt. „Nu au luat în calcul exact atunci când au frezat şi cu celelalte două straturi, binderul şi stratul de uzură. Sunt lucrări de fineţe, ca să spun aşa”, a declarat edilul-şef.

În replică, cei de la firma Victor Construct se apară şi spun că au făcut lucrări de calitate. „Eu cred că este calitativ şi este în ordine” a spus reprezentantul firmei constructoare, menţionând că lucrările au fost avizate.

Primarul Ion Lungu a mai spus, la comandamentul de marţi dimineaţa, că lucrările de asfaltare pe strada Universităţii au început, acestea fiind lucrări foarte importante, întrucât zona este intens circulată, având în vedere sediul Poliţiei Municipale, cel al Universităţii, dar şi cele ale unor centre comerciale.

„Am spus foarte clar că sunt de acord să închidem în anumite perioade, pe anumite sensuri, pe bucăţi de sens, pe bucăţi de stradă circulaţia, dar numai cu condiţia să fim pregătiţi, să fim organizaţi”, a mai precizat Lungu.

El şi-a exprimat speranţa ca marţi şi miercuri constructorii să toarne primul strat de asfalt. „Condiţia este să facă lucrări de calitate în primul rând şi să facem un disconfort cât mai mic, strada Universităţii este o stradă importantă, cu activitate, nu o putem închide în totalitate” a conchis Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: