Moldoviţa

Un minor de 17 ani a furat bani din casa unui localnic

> …În timp ce acesta se „uşura” în fundul grădinii

Poliţiştii din Moldoviţa s-au mişcat repede şi eficient, după ce un bărbat de 66 de ani din localitate i-a sesizat că, în noaptea de 16 spre 17 mai, cineva îi furase nişte bani.

Acel „cineva” a fost identificat imediat ca fiind un minor de 17 ani, din Moldoviţa.

Noaptea, în jurul orei 1, tânărul mergea pe drum când a văzut bărbatul de 66 de ani ieşind din casă şi luând-o spre fundul grădinii, spre locul unde şi regele merge singur. Şi, imediat, băiatul a „percutat”: a intrat în casa omului şi, dintr-un portofel, a furat 650 de lei.

Când au dat de el poliţiştii, minorul cheltuise deja din suma furată 150 de lei, astfel că păgubitul a primit înapoi doar 500 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI