„Fii conştient, nu dependent”

 Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din Sistemul de Protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv”, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar, Palatul Copiilor, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina”, Asociaţia „Alecs Group” Suceava, Societatea de Cruce Roşie, filiala Suceava, anunţă organizarea, miercuri, 13 mai a.c., între orele 13 şi 15, a unui marş antiviolenţă, antidrog, antitutun şi de prevenire a accidentelor rutiere, în cadrul acţiunii intitulate „Fii conştient, nu dependent”. Sunt aşteptaţi să participe peste 1000 de elevi, însoţiţi de cadre didactice din unităţile de învăţământ sucevene, pe traseul: Esplanada Casei de Cultură – Prefectură, Biblioteca Bucovinei – Hotel Bucovina – Primărie – Inspectoratul Judeţean de Poliţie – Spital şi retur.

„Acţiunea se desfăşoară în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului 2015 şi are ca scop sensibilizarea opiniei publice şi a factorilor de decizie în vederea diminuării obstacolelor şi de prevenire a consumului de droguri, plante etnobotanice, violenţă, tutun şi accidente rutiere” ni s-a precizat într-un comunicat al organizatorilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: