La Universitatea „Ştefan cel Mare“

Festivalul „Zilele şi nopţile studenţeşti“

Festivalul „Zilele şi nopţile studenţeşti” – ZNSt – USV începe astăzi, la Universitatea „Ştefan cel Mare”, momentul de atracţie al zilei fiind, de la ora 20, concertul de deschidere, cu trupele Guess Who şi Artis Band, pe esplanada din faţa corpului A.

Programul zilei de astăzi include acţiuni de promovare a evenimentului, între orele 12 şi 14, desfăşurate în campus, un târg al organizaţiilor studenţeşti, în intervalul orar 12-17, lansarea concursului de fotografie – „Foto USV – Art”, în parcul „Casa Albă”.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi, între orele 16-18, se vor face înscrieri pentru Campionatul ZNSt, la competiţii sportive individuale şi competiţiile sportive pe echipe, la căminul 2, camera 017, şi la sediul Asus.

Dintre activităţile zilei de marţi menţionăm Conferinţa „Studenţia, distracţie, valori – ieri şi azi”, care va avea loc în aula din corpul E, de la ora 17, „Seara devoratorilor de publicitate”, de la ora 20, în Grădina Englezească, unde va putea fi vizionat şi filmul „Amintiri din epoca de aur”, de la ora 22.

Miercuri dimineaţă studenţii vor face o vizită la Liceul Special Bivolărie, unde vor asista la o lecţie de terapie educaţională desfăşurată cu elevii cu deficienţe de auz.

La sediul USV, în aula din corpul E, de la ora 11.30, va avea loc conferinţa „Drepturile omului în regiunea transnistreană a Republicii Moldova” susţinută de Ion Manole.

De la ora 12, în Atriumul din corpul E vor fi prezentate un Târg de dulciuri şi o expoziţie handmade, iar de la ora 15, în USV BookCafe, studenţii se vor întâlni cu rectorul universităţii, prof. univ. dr. Valentin Popa.

Seminarul „Cum pot influenţa studiile, cercetările, proiectele ce au ca tematică turismul, dezvoltarea regională”, se va desfăşura de la ora 17, la Biblioteca din corpul H. Seara zilei de miercuri se va încheia cu concertul de muzică folk susţinut de Trupa „Icarus”, Cosmin Vaman şi Alexandra Andrei, şi „Music Express”, care vor evolua de la ora 20, în Grădina Englezească şi în Auditorium.

Manifestarea ce se desfăşoară în perioada 11-31 mai 2015, este organizată de asociaţiile studenţeşti din USV, coordonate de ASUS, împreună cu USV şi Casa de Cultură a Studenţilor, cu finanţare asigurată, în principal, de CCS şi Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: