Vartic despre UNPR:

„Suntem un partid militarizat şi pregătiţi pentru condiţii de război politic“

Preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat joi seara, în emisiunea Ora de politică de la televiziunea regională Intermedia TV, că UNPR este un partid pregătit pentru orice la următoarele alegeri, atât să candideze pe liste proprii, cât şi în alianţă.

„Suntem pregătiţi pentru orice. Suntem partid militarizat şi pregătiţi pentru condiţii de război politic” a spus Vartic.

Ea a arătat că şi ca mamă cu trei copii se poate spune că face militărie acasă. „O mamă cu trei copii nu face militărie acasă? Altfel nu poate să reziste” a spus liderul UNPR Suceava.

Ea a mai apreciat că femeile în politică ar putea face multe în acest domeniu şi că în multe ţări se vede deja că femeile sunt alese în multe funcţii de conducere. „Femeile pot schimba multe în politica naţională şi locală. În lume, oamenii au început să simtă asta. La noi cred că e vorba de sindromul Elenelor” a spus Vartic.

Ea a mai declarat că la alegerile din 2016 va avea suficientă forţă şi inteligenţă să încline balanţa.

„Miza în 2016 e foarte importantă” a precizat Vartic.

Ea a evitat să spună dacă UNPR va face alianţă sau va candida pe liste proprii. „Campania electorală a început, dar mai e foarte mult până la alianţe. Un an de zile e foarte mult pentru România în ceea ce înseamnă alianţe” a spus Vartic.

Ea a explicat că viitoarele alegeri locale vor fi diferite întrucât mulţi dintre actualii parlamentari care nu se mai văd pe liste la alegerile viitoare vor încerca să candideze la alegerile locale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: