Senatorul PSD Neculai Bereanu:

Senatorii liberali nu susţin mediul de afaceri

> Ei au votat împotriva relaxării fiscale

Senatorul PSD de Suceava Neculai Bereanu a declarat, joia trecută, că PNL, prin reprezentanţii din Senat, s­a pronunţat împotriva relaxării fiscale şi au arătat că nu susţin mediul de afaceri şi nici clasa mijlocie.

Bereanu a spus că a fost surprins să constante că senatorii liberali nu au votat Codul fiscal, contrar principiilor liberale de a susţine relaxarea fiscală în România, de a susţine relaxarea fiscală a societăţilor comerciale.

„Au votat împotriva reducerii TVA de la 24 la 9% pentru toate alimentele” a spus senatorul social­democrat.

El a subliniat că, prin acest vot, PNL a arătat că nu susţine mediul de afaceri din România şi nu susţine clasa mijlocie.

Neculai Bereanu a ţinut să menţioneze că noul cod fiscal care a fost votat în Senat este foarte bine conceput şi a fost acceptat de mediul de afaceri din ţară.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: