Elevii suceveni vor primi peste 1000 de burse şcolare în acest an

Deliberativul local sucevean a aprobat în şedinţa sa de joi acordarea a 1.008 burse şcolare în contul anului 2015, pentru elevii din învăţământul preuniversitar din municipiul Suceava. Ca urmare, vor fi acordate 40 de burse de performanţă, 828 de burse de merit, 19 burse de studiu şi 121 de burse de ajutor social. Cuantumul burselor este de 100 de lei pentru performanţă, 80 de lei pentru merit, 60 de lei pentru cele de studiu şi tot de 60 de lei pentru bursele sociale.

Conform prevederilor legale, bursele se acordă din bugetele locale ale unităţilor administrativ-teritoriale de care aparţin unităţile de învăţământ preuniversitar de stat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: