Elevi din 12 şcoli din Suceava, Fălticeni şi Rădăuţi participă la etapa naţională a „ECOlimpiadei elevilor”

Elevi de clasa a III-a din 12 şcoli din Suceava, Rădăuţi şi Fălticeni participă cu aproximativ 30 de lucrări pline de imaginaţie la etapa naţională a programului educaţional „ECOlimpiada elevilor”, urmând a intra în competiţie cu peste 300 de elevi din alte 27 de judeţe din România.

Potrivit organizatorilor concursului, pentru această ediţie, elevii de clasa a III-a din şcolile din judeţul Suceava care s-au înscris în „ECOlimpiada elevilor” au realizat aproximativ 800 de compuneri despre protejarea mediului înconjurător, iar pe cele mai bune le-au înregistrat pe site-ul www.colecteazaselectiv.ro.

Fiecare cadru didactic a evaluat compunerile din clasa sa şi, în urma unei selecţii, pe cea mai bună au nominalizat-o în ultima etapă a competiţiei.

„Reciclarea deşeurilor din hârtie”, „Povestea sticlei”, „Învăţăm să protejăm mediul înconjurător” sunt doar o parte dintre titlurile celor aproximativ 30 de lucrări semnate de elevii din Suceava, Rădăuţi şi Fălticeni care merg mai departe în etapa naţională a programului „ECOlimpiada elevilor”.

Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice şi Eco-Rom Ambalaje (iniţiatorii proiectului) vor realiza o ultimă departajare, iar, la final, elevii care au redactat cele mai reuşite lucrări, alături de cadrele didactice implicate, vor fi premiaţi. Programul este dezvoltat de Eco-Rom Ambalaje în parteneriat cu Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice încă din anul 2012.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI