La Concursul Naţional de Limba Engleză QUEST

Rezultate obţinute de elevii Colegiului „Alexandru cel Bun”

liceu-humorConcursul Naţional de Limba Engleză QUEST, aflat la a VI-a ediţie, s-a desfăşurat şi în acest an la Baia Mare, judeţul Maramureş, în ziua de 6 aprilie. Concursul este cuprins în Calendarul Activităţilor Educative Naţionale 2015, poziţia A8/14.

Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului a fost reprezentat cu cinste, iar premianţii au primit diplome şi premii în bani (premiul I). Este vorba despre: Slevoacă Voichiţa, clasa a IX-a, premiul II; Oanea Diana, clasa a X-a, premiul II; Tiron Ioana, clasa a X-a, menţiune; Leancă Bogdan, clasa a XI-a, premiul I; Boca Octavia şi Miroş Bianca, clasa a XI-a, premiul II; Onuţu Cosmin şi Tiron Andrei, clasa a XII-a, menţiune.

Organizatorii – Inspectoratul Şcolar al Judeţului Maramureş şi Colegiul Tehnic „George Bariţiu” – au fost din nou gazde perfecte, au oferit condiţii de cazare foarte bune la hostel „Mara”, iar primirea participanţilor a fost călduroasă, ca în fiecare an. Există acolo un grup de profesoare de limba engleză extrem de implicate care ne-au ajutat mereu să ne simţim ca între prieteni: Daniela Chinde, Claudia Stainer, Manuela Conea. Premierea mult aşteptată a adunat elevii şi cadrele didactice în Centrul de Documentare şi Informare, un spaţiu util, dotat şi amenajat la standarde europene.

Primăvara era prezentă la Baia Mare, cireşii şi magnoliile în floare, oraşul respira intens prospeţime prin verdeaţa prezentă pretutindeni. În Centrul Vechi, iepuraşii şi ouăle multicolore vesteau Sărbătorile Pascale, aşadar grupul de elevi s-a bucurat de soare şi de multă căldură. Participarea la concurs a fost susţinută de Asociaţia Părinţilor ASPA GH şi încurajată de doamna director Mihaela Ursaciuc. (Prof. CÎMPAN BRÎNDUŞA LUMINIŢA, Colegiul „Alexandru cel Bun”)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: