Inspectorii sanitar-veterinari se pregătesc deja pentru controalele de 1 Mai

> Până pe 13 aprilie, echipe de control încă mai aplică planul de verificări dedicat Sărbătorilor pascale

Cu ocazia sărbătorilor pascale, pentru siguranţa sanitar-veterinară a populaţiei şi eliminarea factorilor de risc, în cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava a fost aprobat şi aplicat un plan de măsuri de supraveghere şi control privind modul de producere, depozitare, transport şi comercializare a produselor specifice, precizează directorul executiv Laurenţiu Postolache. Astfel, până pe 13 aprilie 2015, DSVSA a stabilit un program de lucru în care au fost antrenate echipe de control constituite din inspectori de specialitate numiţi prin decizie emisă de şeful DSVSA Suceava. Programul a asigurat, în această perioadă, permanenţa la nivelul instituţiei, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

„Urmează etapa a doua, care vizează intervalul 23-30 aprilie 2015, când se vor efectua controale în unităţile de alimentaţie publică de tip restaurant, fast-food, cantină, laboratoare cofetărie, patiserie, pensiune turistică, tabere de copii, magazine alimentare din zonele de interes turistic, unităţi de alimentaţie publică cu caracter sezonier şi alte unităţi de alimentaţie publică în care se prepară, se servesc şi se comercializează alimente specifice perioadei de 1 Mai” a informat Laurenţiu Postolache.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: