De Paşte, vreme frumoasă !

4692Vremea va fi, în general, frumoasă la nivelul întregii ţări, atât în noaptea de Înviere, cât şi în prima şi a doua zi de Paşte, cu temperaturi maxime ce vor ajunge la 23 de grade Celsius, a declarat, vineri, pentru Agerpres, Dinu Mărăşoiu, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

„Sâmbătă aşteptăm o vreme, în general, frumoasă, la fel şi în noaptea de Înviere. Sunt semne că nu va ploua în nicio regiune din ţară, însă temperaturile minime vor fi ceva mai coborâte decât ne-am dori” a făcut cunoscut specialistul ANM. Potrivit lui, în prima zi de Paşte, vremea rămâne frumoasă în special în partea de sud-est a României, în timp ce în regiunile vestice, în noaptea de duminică spre luni, pot apărea înnorări şi va ploua slab şi trecător. Pentru duminică se aşteaptă maxime între 16 şi 23 de grade Celsius pe timpul zilei. În zonele montane, în nordul Carpaţilor Orientali, duminică vor apărea nori, dar cu slabe şanse de ploaie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: