Circa 50 de pompieri, la slujbă, de Înviere

2363> Măsurile de apărare împotriva incendiilor sunt luate în 42 unităţi de cult religios

Zilele acestea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a efectuat controale de specialitate la locaşurile de cult din judeţ, se arată într-o informare a instituţiei sucevene. Potrivit ISU, verificările au avut drept scop asigurarea condiţiilor normale de desfăşurare, din punct de vedere al prevenirii şi stingerii incendiilor, a slujbelor religioase din noaptea Învierii Domnului. Accentul a fost pus pe obiective precum Mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului” din localitatea Gheorghiţeni, comuna Dorna Arini, Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, Mănăstirea Suceviţa, Mănăstirea Putna, Mănăstirea Humorului, Mănăstirea Voroneţ, precum şi pe alte importante locaşuri de cult istorice de pe raza judeţului.

Pe de altă parte, cu prilejul slujbei de Înviere, lucrători specializaţi ai ISU vor fi repartizaţi la mănăstirile şi bisericile cu cea mai mare afluenţă de credincioşi. „Activităţi de prevenire şi monitorizare a situaţiilor de urgenţă, pe timpul slujbelor religioase din noaptea de 11 spre 12 aprilie 2015, care vor viza respectarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor, vor fi realizate în 42 unităţi de cult religios, cu 48 cadre la faţa locului” se arată în comunicatul ISU „Bucovina”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: