Şeful DGASPC Suceava, oficial declarat câştigător al concursului pentru administrator public al judeţului Suceava

Şeful DGASPC Suceava, Dan Ionuţ Adomniţei, a fost declarat câştigător al concursului pentru funcţia de administrator public al judeţului.

Potrivit datelor publicate, miercuri, pe site­ul CJ Suceava, Dan Ionuţ Adomniţei a obţinut 87,17 puncte la proba scrisă, 97,33 puncte la proba de interviu, având o medie generală de 92,25 puncte.

Celălalt candidat, Sorin Mihai Rîznic, a obţinut 25,17 puncte la proba scrisă şi nu s­a mai prezentat la proba de interviu.

De remarcat este că la proba de interviu suplimentară pentru cunoaşterea unei limbi străine, Rîznic a obţinut punctajul maxim, 10 puncte la limba engleză, în timp ce Adomniţei a obţinut 9,90 puncte la limba franceză.

Postul de administrator public al judeţului Suceava a fost vacantat după ce Lăcrămioara Loghin a demisionat din funcţie din motive personale.

Până în prezent, funcţia de administrator public al judeţului Suceava a fost deţinută de Petru Luhan, care a demisionat după ce a fost ales europarlamentar, şi de Irina Vasilciuc, care a plecat din funcţie odată cu schimbarea preşedintelui CJ Suceava în 2012. Ulterior, funcţia a fost preluată, prin concurs, de Lăcrămioara Loghin.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: