Şeful DGASPC Suceava, oficial declarat câştigător al concursului pentru administrator public al judeţului Suceava

Şeful DGASPC Suceava, Dan Ionuţ Adomniţei, a fost declarat câştigător al concursului pentru funcţia de administrator public al judeţului.

Potrivit datelor publicate, miercuri, pe site­ul CJ Suceava, Dan Ionuţ Adomniţei a obţinut 87,17 puncte la proba scrisă, 97,33 puncte la proba de interviu, având o medie generală de 92,25 puncte.

Celălalt candidat, Sorin Mihai Rîznic, a obţinut 25,17 puncte la proba scrisă şi nu s­a mai prezentat la proba de interviu.

De remarcat este că la proba de interviu suplimentară pentru cunoaşterea unei limbi străine, Rîznic a obţinut punctajul maxim, 10 puncte la limba engleză, în timp ce Adomniţei a obţinut 9,90 puncte la limba franceză.

Postul de administrator public al judeţului Suceava a fost vacantat după ce Lăcrămioara Loghin a demisionat din funcţie din motive personale.

Până în prezent, funcţia de administrator public al judeţului Suceava a fost deţinută de Petru Luhan, care a demisionat după ce a fost ales europarlamentar, şi de Irina Vasilciuc, care a plecat din funcţie odată cu schimbarea preşedintelui CJ Suceava în 2012. Ulterior, funcţia a fost preluată, prin concurs, de Lăcrămioara Loghin.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI