S-a încheiat a doua etapă a înscrierilor pentru învăţământul primar

> Au mai fost validate 165 de cereri, care se adaugă celor 6400 din prima etapă

A doua etapă a înscrierilor pentru învăţământul primar s-a încheiat vineri, la nivelul judeţului fiind validate 165 cereri de înscriere, până la ora 13,30. Conform metodologiei, a doua etapă de înscriere s-a desfăşurat în intervalul 23 martie – 3 aprilie a.c., în care au putut depune cereri părinţii copiilor care nu au fost cuprinşi în nicio unitate de învăţământ în etapa anterioară sau care nu au participat la prima etapă.

În perioada 14-17 aprilie a.c. se realizează centralizarea şi soluţionarea cererilor semnate de părinţii copiilor care nu au fost încă înscrişi la vreo unitate de învăţământ, de către comisia judeţeană de înscriere în învăţământul primar, constituită la nivelul IŞJ.

În prima etapă, la nivelul judeţului Suceava au fost validate 6400 cereri de înscriere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: